financiering

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren.

U kunt bij Auto Geurts ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. 
Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. 
Door (een deel van) het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Wij kunnen u op dit gebied als 'verbonden bemiddelaar' service verlenen. Wij treden alleen op als bemiddelaar tussen u en de financieringsverstrekker. Ons doel is om goede auto’s te verkopen tegen een goede prijs en uitstekende service te verlenen. Bemiddelen bij het afsluiten van een financiering is hiervan een onderdeel.

Private Lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Via onderstaande button vind u ondermeer informatie over welke type auto's u kunt leasen en u kunt een offerte aanvragen voor de voor u beste Private Lease aanbieding. Vanzelfsprekend staan wij bij Auto Geurts klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor financiering of lease? 

 

Financial lease

Zakelijke Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zzp'ers, omdat u kunt investeren zonder dat dit direct invloed heeft op uw liquiditeit. 

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van auto, een vast bedrag per maand betaalt en alles zelf moet regelen qua services (belasting, onderhoud, etc.). De leaseauto blijft juridisch gezien van ons, totdat de laatste termijn is betaald. Heeft u een eigen onderneming? Dan mag u de kosten van de leasewagen aftrekken als investering.

Operational lease

Wilt u als ondernemer een auto aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Bij Full Operational lease rijdt u zakelijk een nieuwe auto, inclusief alle services (onderhoud, belasting, etc.). tegen een vast bedrag per maand. Ook handig: u heeft voor al uw vragen één aanspreekpunt, Auto Geurts. Ook voor schade en onderhoud. En zit u op een gegeveven moment aan het einde van de looptijd? Dan levert u de auto gewoon weer bij ons in. Het doorleasen of overkopen van de auto kan natuurlijk ook.

Naast Full Operational Lease kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease. Daarmee kunt u diverse servicecomponenten zelf regelen en wordt uiteraard uw leasebedrag per termijn lager.